Share
Starten als zelfstandige

Later lezen?

Je e-mail en website in de KBO: 3 voordelen voor zelfstandigen

Dat online en digitale aanwezigheid voor ondernemingen belangrijk is, is evident. Zo bouwen startende ondernemingen meteen een website en maken ze een professionele e-mailaccount aan... Laat je website en e-mailadres ook meteen registreren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO), want dit heeft enkele voordelen voor zelfstandigen.

e-mail en website in de KBO

Voordeel #1

Je klanten en leveranciers hoeven niet meer op zoek naar je juiste e-mailadres of het juiste webadres van je eigen zaak.  Ze vinden het gewoon bij je bedrijfsgegevens op de Public Search van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

 

Voordeel #2

Ook voor overheidsdiensten ben je zo beter bereikbaar, en dat loont.  Bijvoorbeeld: wil je gebruik maken van de KMO Portefeuille, een systeem van tussenkomsten van de Vlaamse overheid in de uitbouw van je onderneming, dan zorgt je e-mailadres in de KBO voor een snellere afhandeling van je aanvraag. Het Vlaamse Gewest stuurt dan de activatielink voor het systeem meteen naar je e-mailadres. 

 

Voordeel #3

De registratie van je website en e-mailadres is gratis en ook aanpassingen nadien kan je gratis laten uitvoeren door een erkend ondernemingsloket, zoals Liantis

Wil je even checken of je e-mailadres en website opgenomen staan in de KBO?  Gebruik dan onze handige tool, de Company Check

Zijn de gegevens nog niet aangevuld in de KBO? Contacteer ons en dan doen wij dat graag voor jou! We willen immers allemaal dat je vlot bereikbaar bent en dat je onderneming maximaal gekend is bij het grote publiek.

Klaar voor een eigen zaak?

Téléchargez votre guide starter !
Inge Logghe
Door Inge Logghe
12 maart 2018

Later lezen?

Interesse in dit artikel maar nu even geen tijd?

Laat hieronder je e-mailadres achter en we sturen je een handige link naar het artikel.

We sturen je enkel de link, geen spam.