Welzijn op het werk - pagina 18

Voedselhygiëne

Voeding bewaren: alles wat je moet weten

| Leestijd: 3 min.

Bij kamertemperatuur vermenigvuldigen bacteriën zich razendsnel. Aangezien verse voeding nooit steriel is, houd je...

Verder lezen

Stress

Hoe los je een conflict op de werkvloer op

| Leestijd: 3 min.

Je eigen zaak bloeit en je bent trots op wat je uitgebouwd hebt. Inmiddels nam je ook medewerkers aan om de drukte de...

Verder lezen

Voedselhygiëne

Voedselhygiëne: vier handige tips

| Leestijd: 3 min.

Na een toiletbezoek wassen we onze handen, dat vinden we evident. Net zoals we dat van een kok, een bakker of een...

Verder lezen

Gezondheid

De hardnekkige vooroordelen over vaccinaties onderuitgehaald

| Leestijd: 2 min.

Even ter opfrissing: vaccineren is het opzettelijk toedienen van ziekteverwekkers in jouw lichaam, om diezelfde ziekte...

Verder lezen

Voedselhygiëne

Kruisbesmetting bij voeding: wat is het en hoe voorkom je het?

| Leestijd: 3 min.

Of je nu in een keuken werkt, voedingsmiddelen verkoopt of actief bent in het transport ervan: voor al wie tijdens...

Verder lezen