Share
Personeelsbeleid

Later lezen?

Vijf redenen waarom onze groepsverzekering iets voor jou is

Met onze groepsverzekering Liantis pensioen plus’ geef je je medewerkers een mooie extra bovenop hun loon. Je versterkt hiermee je sociale rol als werkgever en motiveert je medewerkers.  

We geven vijf redenen waarom Liantis pensioen plus voor jou de voordeligste groepsverzekering is. 

extralegale voordelen

1. Het is een kleine investering waarvoor je meer terugkrijgt
Liantis pensioen plus start je al vanaf 85 euro per maand en vanaf één medewerker. We bieden drie formules die je met elkaar kan combineren (basis, standaard en premium) voor verschillende categorieën van medewerkers. Elke formule is specifiek ontworpen om bij de verschillende categorieën van medewerkers in je onderneming aan te sluiten. 

2. Loonoptimalisatie is troef in de war for talent 
Een verloningsbeleid is een pak veelzijdiger dan je werknemers meer brutoloon betalen. 
 
70% van de werkgevers geeft al een groepsverzekering aan hun medewerkers. Liantis pensioen plus is dan ook een waardig alternatief voor een loonsverhoging. Een groepsverzekering is een extra voordeel voor je medewerkers bovenop het loon dat ze maandelijks ontvangen en als werkgever heb je hierdoor ongetwijfeld een streepje voor op de krappe arbeidsmarkt. 

Bovendien is de premie die je onderneming betaalt voor een groepsverzekering fiscaal aftrekbaar. De RSZ-bijdrage is ook aanzienlijk lager dan de lasten op lonen. 
 
3. Een minimum aan administratie voor Liantis-klanten 
Starten met een groepsverzekering voor je medewerkers? Geef dit dan zeker door aan je sociaal secretariaat.  

Wie al klant is bij Liantis sociaal secretariaat heeft nauwelijks extra administratie, want wij nemen dit van je over. Elke personeelswijziging, denk maar aan een in- of uitdiensttreding, moet je maar één keer doorgeven en wij doen de rest

Sluit je in een handomdraai aan bij Liantis pensioen plus en voorzie je medewerkers van een appeltje voor de dorst. 
 
4. Beheer al je polissen eenvoudig en veilig online 
Je kan je polissen snel, eenvoudig en veilig online beheren via de daarvoor gekozen tool van je verzekeraar. Bekijk daarnaast realtime-informatie over de groepsverzekering van je medewerkers. Zo kan je vlot vervaldagberichten downloaden, simulaties maken, enzovoort.  

5. Een flexibele en veelomvattende groepsverzekering 
Onze Liantis-groepsverzekering hoeft niet enkel bij een appeltje voor de dorst te blijven. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor extra financiële bescherming bij arbeidsongeschiktheid en overlijden.  

En wist je dat onze groepsverzekering tijdens moederschapsrust doorgaat met de premiebetaling? Bovendien zijn ook psychologische ziekten, zoals burn-out, verzekerd. 

Kies je ervoor om je medewerkers te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid? Dan komt Liantis pensioen plus tussen vanaf 20% (in plaats van de gewoonlijke 25%). 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? 


Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van Liantis pensioen plus voor jouw onderneming? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.  

Benieuwd welke formule voor jouw onderneming voordelig is?

Ontdek onze formules
Door Eveline Boúúaert
12 mei 2023

Later lezen?

Interesse in dit artikel maar nu even geen tijd?

Laat hieronder je e-mailadres achter en we sturen je een handige link naar het artikel.

We sturen je enkel de link, geen spam.