Share
Personeelsbeleid

Later lezen?

Meer tijd voor je hr-beleid dankzij nieuw medewerkersplatform

Een selfservice-applicatie zorgt er niet alleen voor dat je medewerkers sneller en eenvoudiger gegevens kunnen aanpassen, maar ook dat je als werkgever veel tijd wint doordat verschillende hr-taken geautomatiseerd worden. Door meer autonomie aan je medewerkers te geven en bepaalde processen te automatiseren door middel van een medewerkersplatform, kan je je focussen op wat echt telt: de groei van je onderneming.

work life balance

Meer tijd om te focussen op de groei van je bedrijf

Het grote voordeel van een selfservice-applicatie zoals Lia is de kracht van centralisatie. Alle informatie wordt op één plek gecentraliseerd, waardoor je als werkgever niet meer tussen allerlei verschillende platformen moet navigeren. Doordat je veel gerichter en efficiënter kan werken, win je meer tijd om te focussen op je hr-beleid en de groei van je onderneming.

 

Gelukkigere medewerkers en hogere retentie

Doordat je eenvoudig en in één klik naar al je medewerkers tegelijkertijd kan communiceren, breng je hen gelijktijdig op de hoogte van gebeurtenissen in je onderneming. Door deze vorm van proactieve communicatie, voelen je medewerkers zich meer verbonden en blijven ze langer aan boord in je bedrijf. 
 
Daarnaast wordt het voor je medewerkers een pak gemakkelijker om bijvoorbeeld documenten te delen en andere administratieve taken in orde te brengen, en is het voor hen een laagdrempelige manier om interesse in opleidingen te tonen, onkosten te registreren, afwezigheden door te geven … Hierdoor blijf je helemaal mee met je hr-administratie en kan je als werkgever op beide oren slapen.

 

De weg naar een succesvol en integraal hr-beleid

Tools op maat en de juiste ondersteuning zijn de ingrediënten om tot een succesvol en integraal hr-beleid te komen én zijn de basis om nieuwe medewerkers aan te trekken en je huidige medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen.

 

Lia: dé hr-app die jouw bedrijf laat groeien

Een Employee Self Service applicatie gebruiken we bij Liantis al langer, maar omdat we meegroeien met jouw noden, hebben we een gloednieuwe app ontwikkeld: Lia. Je kan Lia al helemaal gratis uitproberen. 

 

Ontdek hoe eenvoudig personeelsadministratie kan zijn

Probeer Lia nu gratis
Door Annelien Decan
13 juni 2024

Later lezen?

Interesse in dit artikel maar nu even geen tijd?

Laat hieronder je e-mailadres achter en we sturen je een handige link naar het artikel.

We sturen je enkel de link, geen spam.