Share
Personeelsbeleid

Later lezen?

De positieve impact van transparantie op de werkvloer

Een open bedrijfscultuur verkrijg je niet van dag op dag. Maar door als werkgever in te zetten op transparante communicatie en vertrouwen, zet je meteen mooie stappen vooruit.

work life balance

Transparante communicatie

Er is niets zo vervelend als boodschappen die een eigen leven beginnen leiden op de werkvloer. Door op een consistente manier en via één platform naar al je medewerkers te communiceren, vermijd je al heel wat misverstanden en frustraties.  

Met ons medewerkersplatform Lia kan je eenvoudig en in één klik bedrijfsupdates delen met je medewerkers. Zo worden ze tegelijkertijd op de hoogte gebracht van belangrijke veranderingen.

 

Transparantie verhoogt de productiviteit

Via een medewerkersplatform als Lia kan je je medewerkers in the loop houden van zowel grote als kleine beslissingen in het bedrijf. Laat je je medewerkers hier buiten, dan ervaren ze dit als een soort van afwijzing, waardoor ze minder loyaliteit voelen naar jou als werkgever of naar het bedrijf.  

Betrek je hen wel, dan ervaren ze een gevoel van verbondenheid en voelen ze zich gewaardeerd. Hierdoor zijn ze bereid om zich beter in te zetten voor je onderneming en productiever te zijn.

 

Vind alles in één omgeving en win tijd

Lia van Liantis is een handige online toepassing waarmee je medewerkers zelf aan de slag kunnen. Met Lia kunnen ze systematisch hun eigen afwezigheden, onkosten … digitaal invullen. Dit zowel vanop hun computer, tablet of smartphone. Je leidinggevenden en hr-medewerkers handelen vervolgens elke aanvraag met één enkele muisklik af. De goedgekeurde data stromen meteen door naar My Liantis en de Liantis-loonmotor. Zo krijg je een naadloze flow van tijdsregistratie naar loonberekening.

Ontdek hoe eenvoudig personeelsadministratie kan zijn

Probeer Lia nu gratis
Door Annelien Decan
13 juni 2024

Later lezen?

Interesse in dit artikel maar nu even geen tijd?

Laat hieronder je e-mailadres achter en we sturen je een handige link naar het artikel.

We sturen je enkel de link, geen spam.