Heb je nood aan extra hulp in je bedrijf? We ondersteunen je graag in het zoeken én vinden van de juiste nieuwe collega. Op deze manier kan je je focussen op je kerntaken.

Werving & selectie: we helpen u vinden, meten en weten

Vinden: waar en hoe vind ik mijn toekomstige werknemer?

We begeleiden je graag in de zoektocht naar een nieuwe collega. Zo zijn een duidelijk opgesteld functieprofiel, een grondige analyse van het cv en een goed selectiegesprek belangrijke eerste stappen. Heb je tijdelijk extra hulp nodig en ben je dus niet op zoek naar een vaste werkkracht? Dan gaan we voor jou op zoek naar een geschikte, tijdelijke werknemer en nemen we de volledige administratie op ons.

Meten: test je sollicitant

Soms volstaat één gesprek niet om te peilen naar alle competenties van de kandidaat. In die gevallen kan je de sollicitanten een praktische proef en persoonlijkheidstest voorleggen. Zo weet je beter of je de beste kandidaat voor de job selecteert. We staan je graag bij met de juiste tests voor jouw selectieproces.

Weten: levenslang leren

Opleidingen zijn een voordelige investering voor je bedrijf en je werknemers. Uit ons opleidingsaanbod selecteren we de beste opleidingen voor je personeel. Bovendien kan je bij ons ook terecht voor persoonlijke begeleidingstrajecten zoals loopbaanbegeleiding en outplacement.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker en wil je graag persoonlijk advies? Vul dit formulier in en dan nemen we graag contact met je op.

Vul je gegevens in